About Us

CCI CAPITAL adalah syarikat yang menggabungkan pemasaran dalam talian dan perdagangan dalam talian, ditubuhkan pada April 2009, kami adalah platform dalam talian antarabangsa yang dibina untuk era teknologi internet abad ke-21.

Melalui perdagangan dalam talian, rakan kongsi dan pelanggan kami dapat menggunakan kualiti produk kami yang unggul untuk membina kehidupan yang sejahtera, menyeronokkan, bahagia dan memuaskan.

 

Pengasas dan Presiden syarikat ialah Dato Dr Alex Lu, bekas perunding VISA Malaysia dan Asia Pacific yang telah dianugerahkan Anugerah Superior IBE 2007 Malaysia dan Eksekutif e-bisnes terbaik. Beliau mempunyai pengalaman yang hebat dalam pasaran dan bersama dengan pasukan eksekutif pemasaran profesional dan pakar pemasaran di tempat tempatan dan luar negara, CCI CAPITAL telah meletakkan asas untuk Malaysia dan telah membina platform e-penjagaan kesihatan di seluruh dunia. CCI CAPITAL sedang menuju ke pasaran global.

 

Syarikat kami menyediakan pelbagai produk kesihatan baru dan seminar dalam talian yang canggih, latihan dalam talian, pemasaran dalam talian dan rangkaian perkhidmatan maklumat lain, supaya rakan kongsi perniagaan dapat sentiasa berusaha untuk kejayaan, meluaskan rangkaian global mereka, menggandakan pendapatan mereka dan mewujudkan impian mereka!

 

Dengan misi untuk melayani masyarakat, CCI CAPITAL memenuhi trend teknologi multimedia dan membantu rakan kongsi perniagaan dalam membina dan mengembangkan rangkaian e-pemasaran yang paling komprehensif supaya mereka dapat beriklan, membeli atau mendistribusikan produk, memperkenalkan rakan kongsi perniagaan, mengesan prestasi mereka dan menanyakan semua maklumat tentang pemasaran perniagaan melalui internet.

 

Rancangan utama CCI CAPITAL ialah untuk mengakses pasaran global yang luas, dan membudayakan bakat keusahawanan para anggota elit syarikat, supaya mereka dapat bekerjasama untuk membawa perniagaan CCI CAPITAL ke puncak.

Keenam-Enam Kekuatan Utama Syarikat CCI CAPITAL

Visi dan Falsafah Pengasas

 • Idea hebat Pengasas Dato Dr Alex Lu: Mencipta platform e-dalam talian di mana semua orang boleh memulakan perniagaan mereka sendiri dengan mudah.
 • Dilengkapi dengan kepakaran perniagaan yang berjaya tahunan, rekod prestasi dan kilang pengeluarannya sendiri.

Produk Berkualiti Premium

 • Pengilang GMP dalam kilang yang diiktiraf, menghasilkan produk kesihatan yang selamat dan berkesan.
 • Menggunakan bahan mentah berkualiti tinggi yang diimport bersama teknologi penyempurnaan terkini.
 • Mendapat pengiktirafan daripada KKM dan sijil Taiwan SGS.

Rancangan Pemasaran Adil dan Penuh Ganjaran

 • Program pemasaran yang telah terbukti dengan ramai ejen yang menjana pendapatan lima angka sebulan dan enam angka setahun dalam tempoh yang singkat!
 • Anda boleh berjaya tanpa mengira latar belakang dan pendidikan anda, hanya perlu mengikuti latihan sistematis syarikat dan belajar untuk berbuat seperti yang diajar.
 • Akses mudah ke pasaran Asia Pasifik dan antarabangsa.

Sistem Latihan Lengkap

 • Latihan dalam kumpulan, memanfaatkan kekuatan setiap individu.
 • Sistem pendidikan yang mudah dan mudah untuk direplikakan.

Budaya Keluarga Yang Sama

 • Budaya keluarga yang sama: struktur hubungan dibina dalam bentuk di mana garis atas adalah seperti ibu bapa, garis bawah seperti anak-anak, garis sisi seperti adik-beradik.
 • Budaya usahawan yang gembira, memperlakukan CCI CAPITAL seperti perniagaan keluarga.

Teknologi Inovatif

 • 1 telefon pintar + sistem pesanan belakang ejen yang lengkap, tidak perlu risau tentang kekurangan tenaga manusia dan sokongan.
 • Beroperasi 24 jam sehari, sepanjang masa, anda boleh memulakan perniagaan rangkaian global anda dengan segera.